Skribenter:

Stellan Elebro, 30 år. Oberoende socialist. Politiskt engagerad sedan sent 90-tal i bland annat i protester mot EU och nedskärningar med mera. Brett politiskt aktiv. Personlig blogg.

Ungsocialist, 20 år. Oberoende aktivist och klassidentitär. Är en övertygad religionskritiker som inte är rädd för att kritisera etablissemanget eller belysa dess lögner. Även kvinnofrågor är något som ligger varmt om hjärtat.

Robin Andersson, 20 år. Beroende aktivist, beroende av snus och hårdrock, och med bakgrund från autonoma vänstern. Lärarkandidat och från en norrländsk bruksort och med detta i ryggen en stark kritiker till välfärdsslakt.

Kalle Wadin Wesslén, 24 år. Engagerad inom Socialisterna sedan 2009. Tidigare bakgrund inom Ung Vänster och Syndikalistiska Ungdomsförbundet. Politiskt engagerad sedan 2002.

Ernst, 20 år. Trött på teoretiska utlägg för att maskera praktiska och/eller klassmässiga tillkortakommanden. Trött på att rymma analyser inom givna vänsterramar, i synnerhet när det används för att skydda någon slags trevlig stämning och konsensus. Trött på att se organisationers ‘seniorer’ försvinna, medan utbildning/analys mals ner till ett konsensus om vilka man ska tycka synd om och vilka som är förrädare. Började därför att läsa.

Fortfarande engagerad i den ‘autonoma vänstern’, men är i första hand anti-liberal.

Kontakta oss via formuläret nedan

%d bloggers like this: